12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü  Ödül Töreni

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Ödül Töreni

"12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" Kapsamında Okulumuza Ödüller Verildi!

12.03.2020 410

İstiklal Marşı'mızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilişinin 99. yıl dönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 84. yıl dönümü münasebetiyle Piraziz Çok programlı Lisesi'nde program düzenlendi. Programa ilçemiz protokolü ve vatandaşlarımız katıldı. İlçemiz genelindeki ilkokullar arasında yapılan "12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" konulu "Resim Yarışması"nda 1. olan okulumuz 4/C sınıfı öğrencisi Hilal Feyza YILDIZ'a ödülünü ilçemiz Kaymakamı Muhammed Üsame SOYSAL verdi. İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında" 2. olan 4/B sınıfı öğrencisi Katibe Kübra AYDEMİR'e ödülünü Piraziz Garnizon Komutanı Taylan Yılmaz ARSLANCA verdi. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

12-03-2020