Bu yıl da Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayındayız.

Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimince organize edilen Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı'nın 10.su 1 Kasım 2023 Çarsamba günü, Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi. Öğrencilerin daha iyi olma haline ve öğrenmesine katkı sunan; geliştirildiği öğrenme ortamında, yeni ve yaratıcı, kişisel ya da akademik gelişimine katkı yapan, bilgi, beceri ya da davranışlar eğitimde iyi örnek olarak adlandırılır. Bu tür projeler yapılan başvurular arasından yaygın olarak eğitime dair gözlemlenen bir soruna çözüm getirmesine ve bu çözüm uygulandıktan sonra değişim/dönüşüm yaratmasına, mantıksal çerçeveye oturmasına, bilimsel temelli olmasına ve etik kurallara uymasına, katılımcılığı önemsemesine, etkisinin izlenebilir ve yenilikçi olmasına bakılarak bir kurul tarafından seçilir. Bu yıl da okulumuz öğretmenlerinden Saray Yüksel "başka bir eğlence mümkün "  , Gülcan Koser  "okulum renkleniyor" adlı e-twinning   poster sunumları ile çalıştaya davet edildiler. İlimizde görev yapan öğretmenler, okul/kurum yöneticileri, il ve ilçe milli eğitim yöneticileri ve akademisyenlerin bulunduğu yaklaşık 500 izleyiciye sunum yaptılar. Program sonunda yapılan törende öğretmenlerimize belge takdim edildi. Öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

09.11.2023 71

09-11-202309-11-202309-11-202309-11-202309-11-2023