İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nden Okulumuza Anlamlı Ziyaret!

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nden Okulumuza Anlamlı Ziyaret!

 

Okulumuzun Yüzyüze Eğitime Başlaması Sebebiyle, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yunus AYDIN ve Şube Müdürümüz Ramazan AKYOL Okulumuza "Hayırlı Olsun" Ziyaretine Geldiler.

02.03.2021 171

İlimizdeki tüm okulöncesi, ilkokul, sekizinci ve onikinci sınıf öğrencileri alınan karara istinaden 2 Mart itibarı ile yüzyüze eğitime başladı. Karara göre anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimiz haftada iki gün, özel eğitim sınıfındaki öğrencilerimiz her gün okulda olacaklar. Karar on beş gün sonra tekrar güncellenecek.

 Uzun bir aradan sonra okulumuzun yeniden yüzyüze eğitime başlaması sebebiyle, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus AYDIN ve Şube Müdürü Ramazan AKYOL okulumuzu ziyarete gelerek; yüzyüze eğitimin öğrencilerimize, öğretmenlerimize, eğitim paydaşlarımıza ve ülkemize hayırlı, uğurlu olması dileklerinde bulundular.  İncelemerde bulunan  İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus AYDIN, ziyaret esnasında öğretmenlerimizle; eğitim ve öğretimin planlanması ve programlanması, sınıf oturma düzeni, hijyen kuralları gibi konularda bilgi alış-verişinde bulundu, sorusu olan öğretmenlerimizin sorularını yanıtladı.

Bu güzel ziyaretlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus AYDIN'a ve Şube Müdürü Ramazan AKYOL'a çok teşekkür ediyoruz.

02-03-202102-03-2021