İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus AYDIN'dan  Özel Eğitim Öğrencilerine Anlamlı Ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus AYDIN'dan Özel Eğitim Öğrencilerine Anlamlı Ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus AYDIN, Şube Müdürü Murat YAVUZ Okulumuzda Eğitim Gören Özel Öğrencileri Ziyaret Etti.

04.02.2020 457

Sınıfları tek tek ziyaret ederek eğitim gören çocuklarla yakından ilgilenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus AYDIN, çocuklarla yaptıkları etkinlikler hakkında sohbet etti. Okul Müdürümüzden özel eğitim sınıfları hakkında bilgi alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus AYDIN, teşkilat olarak engelli bireylere, aile ve çevre işbirliği içerisinde, temel yaşam, sosyal ve iş becerileri kazandırma, onların toplumla bütünleşmesini sağlama, kendisine sürekli gelişme ve iyileşmeyi hedef edinmiş çalışmalar yapma, özel eğitime gereksinim duyan öğrencilere bağımsız yaşam becerilerini kazandırma amacında olduğumuzu  belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus AYDIN, Böyle güzel bir ortamda böyle güzel bir şekilde öğrencilerimize verilen emeklerden dolayı okul idaresine ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

04-02-202004-02-202004-02-202004-02-202004-02-2020