İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİSİ OLDUK!

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Düzenlediği "İlkokullar Arası İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması"nda Okulumuzu Temsil Eden Ayşe Kübra YÜKSEL İlçe Birincisi Seçildi.

24.02.2021 390

Okullarımızda öğrenim gören öğrencilerimizi, Türk dilini doğru, etkin ve kurallarına uygun olarak konuşmaya özendirerek dilimizi güzel ve düzgün kullanma yeteneğini geliştirmek; Mehmet Akif ERSOY'u tanımak ve İstiklal Marşımızı sevdirmek; öğrencilerimize toplum karşısında kendilerini ifade etme becerisi ve özgüven kazandırmak amacıyla düzenlenen yarışmaya ilçemizin dört okulundan  öğrenci katıldı. İlçe jürisi birinci seçiminde çok zorlandı. Birinci olan öğrencimiz "Ayşe Kübra YÜKSEL" ilçemizi il bazında temsil edecek. Öğrencimizi tebrik eder, ildeki yarışmada başarılar dileriz.

24-02-202124-02-202124-02-202124-02-2021