OKULLARIN AÇILMASINA ÜZÜLEN DURU, ŞİMDİLERDE ÇOK DAHA MUTLU!

OKULLARIN AÇILMASINA ÜZÜLEN DURU, ŞİMDİLERDE ÇOK DAHA MUTLU!

 

Evde Eğitim Gören Öğrencimiz Duru, Uzaktan Eğitim Günlerinde Arkadaşları ile Canlı Derslere Katılmaya Başlamıştı. Okulların Açılmasının Onu Canlı Derslerden ve Arkadaşlarından Koparacak Olması Sebebiyle Duru, Bu Karara Hiç Sevinmemişti.  

18.03.2021 527

Küçük yaşta geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu fiziksel engeli sebebiyle, okula gelemeyen, evde eğitim gören Duru KARAKURT, COVİD 19 tedbirleri kapsamında okulların kapanması, evde eğitim faaliyetlerinin sonlandırılması sebebi ile 23 Kasımdan itibaren sınıf arkadaşları ile birlikte uzaktan eğitim almaya başlamıştı. Lakin 2 Mart'ta okulların açılma kararına bütün öğrenciler sevinirken Duru, öğretmenine bu karara ne kadar çok üzüldüğünü,  uzaktan eğitimle her gün gördüğü arkadaşlarını artık göremeyeceğini, arkadaşlarından ayrılmak istemediğini anlatıyordu. Bu konuda okul idaresine bilgi veren sınıf öğretmeni Saray YÜKSEL, Duru'nun sınıfındaki öğrencilerle birlikte derslere uzaktan katılmasını istediğini belirtti. Bunun üzerine okul yönetimi konu ile ilgili gerekli izinleri aldı ve altyapı çalışmalarını tamamladı.

Şimdi Duru, hiç giremediği sınıf ortamına girerek, sınıfındaki derslere uzaktan eğitimle katılıyor. Arkadaşları ile sohbet edebiliyor. Bizlerde bir küçük kalbe dokunmanın, onu mutlu etmenin huzurunu yaşıyoruz.

18-03-202118-03-202118-03-202118-03-2021