OKULUMUZDA İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Düzenlediği "İlkokullar Arası İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması" için  Okulumuz Jürüsi Tarafından Okul Birincisi Seçildi.

21.01.2022 307

21-01-2022Okullarımızda öğrenim gören öğrencilerimizi, Türk dilini doğru, etkin ve kurallarına uygun olarak konuşmaya özendirerek dilimizi güzel ve düzgün kullanma yeteneğini geliştirmek; Mehmet Akif ERSOY'u tanımak ve İstiklal Marşımızı sevdirmek; öğrencilerimize toplum karşısında kendilerini ifade etme becerisi ve özgüven kazandırmak amacıyla düzenlenen yarışmaya okulumuzdan 6 öğrenci katıldı. Okul jürisi birinci seçiminde çok zorlandı. Okul idaresi tarafından ilk üçe giren öğrencilerimize para ödülü verildi. Birinci olan öğrencimiz "Ece HAN" okulumuzu ilçe ve il bazında temsil edecek.

21-01-202221-01-202221-01-2022