Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Giresun İl Finali'ndeyiz!

Bakanlığımız ile Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu  (TAZOF) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında bu yıl 5.'sü düzenlenen Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Giresun il finali yapıldı. Turnuvaya her ilçeden seçilen ilkokul öğrencileri, ilkokul kategorisinde 5 farklı oyunla katıldı. İlçemizi 5 öğrenci ile temsil ettiğimiz oyunlarda 2 öğrencimiz il ikincisi , 1 öğrencimiz il dördüncüsü oldu. Yoğun ilgi ve katılımın olduğu turnuvada equlibrio oyununda Ayşe Kübra Yüksel, pentago oyununda Ömer Faruk Çevik, küre oyununda Mustafa Aktürk, mangala oyununda Kerem Türkmen, Qbitz oyununda Seyit Aras Ay yarışmalara katıldı. Ekilubro  oyununda Ayşe Kübra Yüksel ve pentago oyununda Ömer Faruk Çevik il ikincisi, küre  oyununda Mustafa Aktürk il dördüncüsü oldu. Öğrencilerimiz yapılan ödül töreninde madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

26.04.2023 101

26-04-202326-04-202326-04-2023