Eren Ömer Hekim İlkokulu

Vizyon: Eğitim öğretimin kalitesinin artırılmasına katkıda bulunan, her yönü ile veli ve öğrencilerin beklentilerine karşılık veren, ezberci ve geçici öğrenmenin üstünde, konuların gerçek hayatla bağdaştırıldığı ve kalıcı öğrenmenin sağlandığı, bilim çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış özelliklerine göre yetiştirdiği öğrenciler ile tercih edilen donanımlı, modern teknolojik okulu eğitim sistemimize kazandırmaktır.

Misyon: Mutlu, başarılı, sosyal, donanımlı, bilinçli, sağlam karakterli, faydalı, güzel ahlaklı, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli ve manevi değerlerine bağlı çağdaş, modern, yeniliklere ve gelişmeye açık, teknolojiyi iyi kullanan insancıl bir nesil yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://erenomerhekimilkokulu.meb.k12.tr

Adres - EREN MAH. ORDU CAD. NO 34/B PİRAZİZ / GİRESUN

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi

Adres - EREN MAH. ORDU CAD. NO 34/B PİRAZİZ / GİRESUN

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Giresun İl Merkezine Uzaklığı 23 km Piraziz Şehir Merkezindedir.